Jelenlegi hely

Mire kell odafigyelni a stílusos lakberendezéskor?

A stílusos lakberendezés nagyon fontos mindenki számára. Hiszen egyáltalán nem mindegy, hogy hogyan rendezzük be a lakásunkat otthonra. Mennyire lesz az praktikus? Mennyire fognak az emberek elámulni, ha belépnek a lakásunkba? Mennyi helyünk lesz? Egyáltalán nem mindegy! Lássuk a válaszokat!

Hogyan válasszunk kanapét?

A kanapé választáskor nagyon fontos szempont, hogy az megfelelő anyagból készüljön. Vannak bőr kanapék és textilbőr kanapék, melyek jó minőséget képviselnek. A textilbőr manapság már annyira kiváló minőséget képvisel, hogy csaknem teljesen imitálja a bőrt.

Még fontosabb, hogy a kanapé kialakítása megfelelő legyen. Egyenes forma, netán sarok? Esetleg U alak? Ezek mind-mind nagyon fontos szempontok, melyeket szem előtt kell tartani. A sarok kialakítás a legjobb az összes közül, hiszen helytakarékos de egyben impozáns is.

Mire kell oda figyelni, amikor franciaágyat vásárlunk?

Arra, hogy az a megfelelő méretű legyen. Ez nagyon fontos szempont! Hiszen, ha nem a megfelelő méretű a választott darabunk, akkor komoly hibába ütközhetünk. Ezért olyan kínálatot tekintsünk meg, ami egyaránt árul 140x200, 160x200, 180x200, 200x200cm-es darabot is. Például, nem fér el a két pár az ágyon. Ha gyerek is van, akkor nagyobb darabra van szükség-de ekkor a hálószobánk méreteit is érdemes szem előtt tartani, ami azért megint csak nem mindegy. 

Mire kell ügyelni ülőgarnitúra vásárlásakor?

Ami nagyon fontos az a stílus. Ha 3-2-1 ülőgarnitúrára ruházunk be, akkor gyakorlatilag biztos, hogy egységes stílus fog megvalósulni a lakásunkban. Ennek pedig tényleg megvannak az előnyei: hiszen ez által a tökéletes harmónia fog megteremtődni nálunk otthon. Az U alakú ülőgarnitúráknál a méretet tartsuk szem előtt.

Érdemes-e lakberendezőhöz fordulni?

Természetesen, amennyiben pénztárcánk engedi, igen. A lakberendezés egy külön szakma manapság. Ha tehetjük, a tökéletes eredményért érdemes pár tízezer forintért egy profi lakberendezőt megbízni.

Konklúzió

Legyen szó akár ülőgarnitúráról, kanapéról, franciaágyról, egyáltalán nem mindegy, hogy miképpen döntünk. Nagyon fontos annak a meggondolása, hogy a megfelelő módon válasszunk. Ez történhet akár online rendelés formájában is. Hiszen ha pontosan látjuk a méreteket, akkor akár online is lehet kanapét, valamint ülőgarnitúrát rendelni.

 

Kapcsolódó pinek: 
kényelmes ágy
színes konyha
sarok konyha panelba