Jelenlegi hely

Fenyő komódok

A fenyő komód egy nagyon kedvelt bútordarab, mert az otthon minden területén, a hálószobában, nappaliban, konyhában, fürdőszobában vagy akár a garázsban is ideális lehetőséget biztosít kisebb tárgyak tárolására.
A borovi fenyőből készült natúr vagy pácolt komódok gazdag választékát találja ajánlatunkban.
A fenyő komódok igen népszerű bútordarabok. Minek köszönhetik népszerűségüket? Tömör fából, természetes anyagból készülnek, ezért az egészségre gyakorolt hatásuk kedvező (köszönhetően annak, hogy szabályozni képesek a lakás páratartalmát, mert nem okoznak allergiát, asztmát és a fa nyugtató hatása érvényesül abban a helyiségben, ahol elhelyeztük a bútordarabot.

 

Oldalak

Ha nappaliját szeretné feldobni egy új fenyő komóddal, nagyobb, tágasabb polcos, vagy fiókos komódot választhat, amin akár a Tv-t is elhelyezheti. A fürdőszobába a piperecikkeknek egy apróbb, kisebb helyet foglaló komódot is talál választékunkban. A hálószobába a sokfiókos zoknik, alsóneműk elhelyezésére alkalmas igényes darabot is megtalálja.
A fenyő komódok lehetnek fiókosak, polcosak, ajtóval ellátottak, vagy ezek vegyített változatai is helyet kaptak kínálatunkban amik akár szélesek, keskenyek, sarokpolcok lehetnek, a rendelkezésre álló hely igénye szerint válogathat belőlük kedvére.
Fenyő komód kínálatunkban megtalálja az ízlésének, lakás stílusának megfelelő komódot az egyszerűbb megjelenésűtől az antikolt hatású rusztikus bútorig széles választékban.