Jelenlegi hely

Szekrények

Üzletünkben változatos méretű és stílusú szekrények közül találhatja meg a legmegfelelőbbet. Mindenki igénye szerint válogathat a tolóajtós modellek, klasszikus lengőajtós szekrények, tükrös gardróbszekrények közül, melyekben a fiókok és polcok elhelyezkedése segíti a lakásban a rend megtartását.
A sok lehetőség közül melyiket válassza? Ha szűkén van a helynek, a tolóajtós szekrény választása lehet praktikus. Előszobába a tükrös változatot érdemes elhelyezni, mert a tükör segíti, hogy otthonról indulás előtt ellenőrizzük öltözékünket. Ha bőven van hely a hálószobában, a hagyományos lengőajtó lehetővé teszi, hogy könnyen hozzá jusson és átlásson minden ruhadarabot.

 

Oldalak

A szekrények, elsősorban ruhásszekrények minden lakásban megtalálhatók, és segítenek rendet tartani a hálószobában, folyosón, akár a nappaliban, mivel minden ruhadarabnak megtaláljuk benne a helyét. A polcokra helyezhetjük az apró, összehajtható ruhadarabokat, az akasztóra, a vállfára a gyűrődő kabátokat, zakókat, blúzokat. A praktikus szekrényekben mindennek jut elég hely.
Melyik stílust kedveli? Az egyszerű minimalista vagy modern változatot, esetleg a klasszikus stílust? Üzletünkben megtalálja azt a szekrényt, ami legjobban illik szobájába. Ez lehet önálló, egy, két vagy három ajtós variáció is, de lehet egy komplett szekrényrendszer is. A szekrény színe úgyszintén meghatározható lehet a többi berendezési tárgy szempontjából is, így érdemes megtekinteni, a kiválasztott egyed összes színkombinációját.