Jelenlegi hely

Fenyő ágyak

Ha fenyő ágy, akkor egyértelműen egy hosszú távra tervezhető, minőségi bútorról beszélünk, mely stabil felépítésű és alkalmas szinte bármely stílusú hálószoba kiegészítő bútorának.
A fenyő ágyak nem csak esztétikusak és harmonizálnak a szoba többi bútorával, de a heverőkkel vagy franciaágyakkal ellentétben egyedi matracokkal variálhatóak és akár évtizedekig precízen kiszolgálják használóit. A bele helyezett matraccal együtt stabil és pihentető alvást biztosítanak Önnek és családja minden tagjának.

Oldalak

A fenyő ágykeret előnyei
Nem csak szépek és esztétikusak, de nagyon tartósak, masszívak is, akár több generáció fekvőfelületét is biztosítják, örök darabok. A fenyő ágyak nem fognak nyikorogni, nem szakadnak le, nem esnek szét és könnyebb higiénikusan tartani őket, mint a szövettel borított ágyakat.
A borovi fenyőből, természetes anyagból készült ágyak kellemes illatot varázsolnak otthonába. Amennyiben rendelkezik korábban vásárolt fenyő bútorral, az újonnan érkező bútor idővel beérik és tökéletesen kiegészítik egymást.
Előnyük, hogy a legtöbb esetben lapszerelten szállíthatók és Ön is összeszerelheti otthonában.

A fenyő ágykeretek többsége hazai gyártók üzemeiben készül, így lehetőség nyílik egyedi igények kielégítésére is külön egyeztetés alapján, például az alapvetően alacsony lábvéges ágykeret kérhető magasított lábvéggel vagy akár lábvég nélkül, ötletével bátran forduljon hozzánk és mi segítünk.
Az ágykeretek lehetnek felnyitható ágyneműtartósak, de görgős ágyneműtartót is rendelhet hozzá. A legtöbb fenyő ágykeret és a matractartó bordázat együtt tartalmazza az árat.
Az ágy választásánál kérje ki munkatársaink véleményét, akik nem csak az ágy, de a matrac kiválasztásánál is a segítségére lesznek.
A fenyő ágykeretek kedvező áruk, jó minőségük, megbízhatóságuk miatt is nagyon kedveltek hazánkban.