Jelenlegi hely

Étkező asztalok

Az étkező asztalok fontos szerepet kapnak a család összetartásának építésében. Rohanó életünkben egy kis megnyugvást, feltöltődést jelent, ha körbe tudjuk ülni az asztalt egy ünnepi ebédre, baráti beszélgetésre, családi vacsora alkalmával. Az étkező asztal a béke szigete, a finom ételek mellett, nyugodt körülmények között a család tagjai megtudják beszélni napi élményeiket, feladataikat. Üzleti tárgyalásokon étkező asztalhoz ültetjük partnerünket egy csésze finom kávéra. Főzés közben a gyermekünkre is tudunk figyelni, ha az étkező asztalnál írja a házi feladatát. Baráti beszélgetések, kártyázások, társasjátékok az ebédlő asztalt körülvéve mindig vidámsággal töltenek el. Ezért fontos, hogy a család igényének, ízlésének megfelelő étkező asztalt válasszanak áruházunkban, mely biztosítja a szeretetteljes nyugodt otthonlétet, mely mellől elégedetten áll fel.

Oldalak

Üzletünkben megtalálja azt a modellt amely illik akár színben, akár méretben vagy stílusban konyhabútorához, étkező szekrényéhez, a teljes lakás stílusához.
Kínálatunkban fenyő-, tölgy-, bükk-, kőrisfából, üvegből, MDF lapból készült asztalok közül egyaránt választhat. Asztallapjuk lehet matt, vagy magas fényű, kombinálhatóak fém vagy fa lábakkal is.
Az étkező asztalok méretét családja igénye szerint választhatja ki, a 2 személyes asztal könnyen elhelyezhető a konyhában, a 4 személyes asztalt a család körbe tudja ülni, s ha gyarapszik a család, lecserélheti 6 személyes, 8 személyes, 10 személyes változatra is. Némelyik modellhez vendéglap is vásárolható, amely kisegíthet bennünket, ha vendégvárásra kicsinek bizonyul az asztalunk.
Formája szerint kör, téglalap, négyzet, ovális alakú étkező asztal modellek közül választhat weboldalunkon és áruházunkban, hogy könnyen megtalálja a családjának és ízlésének legmegfelelőbb darabot.