Jelenlegi hely

Tálalók és vitrinek

Étkezőnk, konyhánk nappalink éke lehet egy szép tálaló szekrény vagy vitrin, mely nem csak szép és magára vonzza a tekintetet, de pakolás szempontjából is nagyon praktikus.
Áruházunkban megtalálható tálalók és vitrinek sokféle színben, formában, méretben és anyagban állnak vásárlóink rendelkezésére. Igénye és ízlése szerint választhat fiókos, ajtós változatokból ahol a polcokra tud pakolni, illetve a nyitott részeknek vagy üveges ajtóknak köszönhetően egyes példányok a látványt is szabadon hagyhaták.
Színében lehet fehér, fekete, natúr fenyő vagy pácolt változat, kiválaszthatja lakása, meglévő bútorainak stílusához, színéhez leginkább illőt. A tálalók és vitrinek anyaga is változatos az MDF lapostól a fenyőfáig egyaránt vásárlóink igényeit elégítik ki. A klasszikus formától a modernig, az ívelttől a szögletes formáig valamennyi melegebbé varázsolja otthonát.

Oldalak

A különböző méretű, tágas tálalók és vitrinek lakása ideális tárolói. A tálalók elrejtik azokat a tárgyakat amiket nem szeretnénk, hogy szem előtt legyenek, a vitrinek üveg illetve tükrös ajtajai pedig lehetővé teszik, hogy kristálypoharai, porcelánjai, kedves fotói, könyvei, emlékei láthatóak legyenek és gyönyörködhessen szépségükben nap mint nap. A funkciónak megfelelően választhat alacsony, magas, lábon álló, vagy láb nélküli változatot is üzletünkben. Legyen szó többajtós változatról vagy egyesjót, baloj jobbos szettről, kínálatunkban megtalálhatja az ön igényeinek leginkább megfelelő bútordarabokat.