Jelenlegi hely

Ki számolta már, hogy egy nap hány órát ül az íróasztal előtt? Egy praktikus íróasztalhoz szüksége van egy kényelmes, az egészségét megőrző helyes testartást fenntartó, a nyak és váll izmaiban kialakuló feszültség megelőzésére alkalmas irodaszékre. Mivel naponta sok órát tölt a számítógép, íróasztal előtt, ezért megérdemli, hogy egy minőségi irodaszék álljon a rendelkezésére. Áruházunk különböző formájú, minőségű, árkategóriájú vezetői forgószékeket, irodaszékeket kínál Önnek, amelyek akár az otthoni munkát is kényelmesebbé teszik .

Hogyan könnyítik meg a minőségi irodaszékek a hosszú órákon való fárasztó ülő munkát?

Az ergonomikus forgószékeken a magasság teleszkóposan állítható, a karfa és a háttámla, az ülés is pozícionálható, s néhány modellnél a hinta funkció teszi lehetővé a pár perces pihenést. Nem csak az egészség megőrzése fontos egy praktikus irodaszék kiválasztásánál hanem a stílusa, színe is, mert egy esztétikus, szép dizájn harmónikusabbá, szebbé varázsolja irodáját.

Ízlésének, igényének megfelelő kárpittal: bőrrel, ökobőrrel, szövettel, egyszínű, többszínű változatban is kínáljuk üzletünkben az irodaszékeket. Az egyszerűbb, gurulós irodaszéktől, a minden igényt kielégítő vezető forgószékig, igényének megfelelő kényelmes és otthonához, irodájához illő, családtagjai igényeit kielégítő irodaszéket kínál áruházunk.