Jelenlegi hely

Ágyak

Minőségi ágyak széles kínálatban. Országos szállítással!
Pihentető alváshoz mindenkinek szüksége van egy kényelmes ágyra. A saját ízlésének megfelelő ágyak széles választékával várjuk kedves vásárlóinkat üzletünkben. A család minden tagjának megtalálja a leg kényelmesebb, testreszabott ágyat, méretben, stílusban, minőségben, pénztárcájának megfelelően.
A praktikusan megválasztott ágyak lehetnek egy vagy kétszemélyesek, melyek Önnek, szeretteinek és akár vendégeinek is nyugodt éjszakát biztosítanak.
Találja meg online üzletünkben álmai ágyát, melyen egy fárasztó nap után kipihenheti fáradalmait, feltöltődhet.

Oldalak

Hogyan válasszunk ágyat?

Az ágy kiválasztásánál célszerű először a méretet meghatározni.
Ha gyerekszobába, vendégszobába szeretné elhelyezni, vagy egyedül szeretne rajta aludni, elegendő a 90X200 cm-es méret.
Egy pár számára keres megfelelő fekvőalkalmatosságot, akkor minimum 140X200 cm-es méretet válasszon, de igazán kényelmes fekhelyet a 160X200 cm-es, vagy a 180X200 cm-es ágy biztosítja.
A hálószoba mérete segíti a választását, egy ágyneműtartós ágy helyet tud megtakarítani és az ágyneműt, párnákat is elhelyezheti benne.
Egy kihúzható heverő, vagy másnéven kinyitható heverő a nappaliban is kényelmesen elhelyezhető.
Egy kárpitozott ágy fokozza a hálószoba hangulatát, a fa ágykeret többféle színben a modern és a hagyományos bútorokhoz is jól illeszkednek. Az ágykeretek előnye, hogy igényeinek megfelelő matracot választhat hozzá, amit az ágyrácsra tud helyezni.
Mivel életünk nagy részét alvással töltjük, megéri végiggondolni, milyet válasszunk.