Jelenlegi hely

Szekrénysorok

A mai modern szekrénysorok tetszőlegesen kombinálható elemek elrendezését teszik lehetővé a nappaliban, gyerekszobában, hálószobában, így teljesen egyedivé tudják varázsolni lakását egy szép és praktikus szekrénysorral. Színben kombinálható, magas fényű, vagy matt elemekből egyaránt széles választékot talál üzletünkben, melyek közül választhat elemekből egyedi stílusban összeállítható bútorrendszert, illetve megtalálhatóak kínálatunkban a kész szekrénysorok széles választéka is.

Oldalak

A modern fali szekrénysorok több elemből állnak, ízlésének és az otthonában betöltött funkciója alapján választhatja ki a céljának legalkalmasabb elemeket. Ha sok könyvet szeretne elhelyezni rajta, akkor válasszon polcos elemeket, ha kedvenc tárgyainak keresi a legideálisabb helyet, akkor ezt a vitrines elemek biztosítják, de a síkképernyős tévét is el tudja helyezni rajta úgy, hogy a kanapéról kényelmesen nézhesse kedvenc filmét, sorozatát. Arra is lehetősége van , hogy újabb elemekkel bővítse szekrénysorát a későbbiekben.

Milyen színű szekrénysort válasszon? A bútor választása előtt tervezze meg milyen színűre szeretné festeni nappaliját. Színes falaknál a fehér szekrénysor érvényesül leginkább, halványabb falszínnél a kombinált kevert színű szekrénysorok, de a színes elemek is barátságossá tudják változtatni otthonát.

A gyerekszobába elhelyezett ifjúsági szekrénysorok végigkövethetik gyermekét a kisiskolás kortól az egyetemi évekig is, és mindvégig tárolhatja benne gyermeke a ruháit, cipőit, könyveit, sportszereit és nem kell félni, hogy rendetlenség lesz a szobájában, mert minden elfér a szekrényekben.

A fali, illetve beépített szekrénysorok több szabad falfelületet biztosítanak, így szellősebbé válik a nappali és a gyerekszoba is, és jobban érvényesül akár a fal színének és a többi bútordarabnak a harmóniája.

A mai szekrénysorok sokoldalúak, mert nem csak tároló helyet biztosítanak kedves tárgyainknak, ruháinknak, hanem lehetővé teszik, hogy dísztárgyainkat, porcelánjainkat, kristálypoharainkat úgy helyezzük el, hogy minden nap gyönyörködhessünk bennük.

A klasszikus szekrénysorok sok pakolási lehetősséget biztosítanak ruháinak, cipőinek, ágyhuzatainak. Az akasztós , polcos, fiókos elemek segítik elrejteni tárgyait a kíváncsi szemek elől, de kedves tárgyait vitrinbe is helyezheti.