Jelenlegi hely

Matracok

Mivel a napunk egyharmadát alvással (legalábbis ágyban) töltjük, rendkívül fontos, hogy kipihenten ébredjünk, amihez viszont – akár bevalljuk, akár nem -, precízen, megfontoltan kell a saját igényeinknek megfelelő, alvsi szokásainkhoz ideális matracot választani. Ehhez elengedhetetlen, hogy kellő figyelmet és időt fordítsunk a matrac kiválasztására.
Üzletünkben és honlapunkon a matracok széles választékából válogathat, melyhez segítséget nyújtanak munkatársaink.

Oldalak

Hogyan válasszunk matracot?
A matracok különböző típusúak lehetnek: memóriahabos, hideghabos, táskarugós, bonell rugós vagy kifejezetten bio matrac.
A matracok eltérő keménységűek, ezért próbálja ki áruházunkban a kiállított termékeket, akár több percen keresztül is feküdjön rajta, hogy érezze melyik kényelmes Önnek.
Az eltérő alvási pozíciók, hason, háton vagy oldalt fekvés is másként terheli a matracot, ezért a választásnál ezt is érdemes figyelembe venni.

Álmatlanok az éjszakái?
Tegye fel a kérdést, mikor cserélt utoljára matracot? A nyugodt alvás alapfeltétele a kényelmes matrac. Komfortérzését növelik a fedőmatracok amelyek a matracot is védik és élettartamát is növelik.
Minőségi matracainkkal azon vagyunk, hogy segítsünk Önnek az igényeinek megfelelő matrac kiválasztását. Találja meg nálunk az ideális matracát, mely kényelmét biztosítja. Ha bizonytalan a matrac választásában, keresse üzletünket és hasznos tanácsokkal látjuk el, hogy az egészségének megfelelő tökéletes alvás után, pihenten ébredjen.