Jelenlegi hely

Íróasztalt, számítógépasztalt keres, otthonra a gyerekszobába vagy a dolgozószobába, esetleg az irodájában szeretné a munkavégzést megkönnyíteni egy praktikus bútordarabbal? Keresse üzletünket, ahol sokféle méretben, típusban az egyéni igényének megfelelő íróasztal választékunkban megtalálja a céljának legideálisabb íróasztalt. A megfelelő íróasztal kiválasztásával ideális munkakörülményeket tud teremteni irodájában,mert elfér rajta a számítógép vagy a laptop, de a jegyzeteit és papírjait, számláit, tollait, olvasólámpát is elhelyezheti rajta, és átláthatja, rendben tarthatja.

Oldalak

Az irodai íróasztalok, számítógépasztalok kiválasztásánál célszerű végiggondolni, hogy a munkát ülő vagy álló helyzetben szereti-e inkább végezni. Érdemes végiggondolni, mi a legkényelmesebb Önnek, mert akár ebben az esetben egy állítható magasságú íróasztal segíti abban, hogy védje a gerincét, ne legyen fárasztó az egész napos ülés. A papírok, dokumentumok, nyomtató tárolására polcos, fiókos változatok között is megtalálja a legpraktikusabban.

Mivel irodája legfontosabb bútor darabja az íróasztal és az irodaszék, az irodája stílusához illő és színben megfelelő cseresznye, bükk, fehér, sonoma tölgy, natúr fenyő, fehér bútort is kínálunk. Egy nagyobb irodában akár sarokíróasztalok is elhelyezhetőek. Tárgyalóterembe való egyszerű kivitelű vagy ívelt végű asztalokat is megtalálja áruházunkban. A számítógépasztalok kihúzható billentyűzet tálcával, gurulós lábakon könnyen mozgathatók.

A gyerekíróasztal kisiskolás kortól, az érettségin át az egyetem elvégzéséig fontos kelléke a gyerekszobának. Az első íróasztalt iskolakezdéskor kapják a gyerekek, ami nagy változást hoz az életükben, mert az iskolába járással új feladatok jelennek meg, mint a lecke írás, amit egy kis gyereknek dönthető asztallapon kényelmesebb elkészíteni. Az íróasztal vásárláskor úgy is dönthet, hogy mindjárt olyan íróasztalt választ ami megy a gyerekszoba stílusához és az a tanulmányai alatt egy állítható székkel végig kiszolgálja gyermekét. Áruházunkban széles választékot talál színben, anyagban, minőségben a legpraktikusabb íróasztalok közül.