Jelenlegi hely

Komódok

A komód a lakás elengedhetetlen bútoradarabja. Minden otthonban találunk legalább egyet a nappaliban, hálószobában, gyerekszobában, dolgozószobában vagy az előszobában is, mivel felhasználása rendkívül nagy szabadságot ad tárolás terén. Fiókosat vagy polcosat keres? Modern vagy klasszikus komódot szeretne? Fehér vagy tömör fa komód illene lakásához? Kínálatunkban megtalálja azokat a komódokat, amelyek szebbé, barátságosabbá teszik otthonát.

 

Oldalak

Milyen az ideális komód?

A komódok a szekrényeinkhez illő stílusban kaphatók különböző méretben, melyek lehetővé teszik, hogy ruháknak, írószereknek és egyéb személyes holmiknak az elrendezése átlátható rendben, mégis könnyen elérhetően történjen.

A komódok nem csak esztétikusak, de nagyon praktikusak is a konyhában, fürdőszobában, garázsban is, mert ideális helyet biztosítanak az apró tárgyak tárolására is, így nincsenek szem előtt és rendszerezésük, rendben tartásuk is könnyebbé válik.
Választékunkban találhat tömör fenyő, tölgy, dió vagy bútorlapból készült darabokat, számtalan színösszeállításban.
A praktikus komódokkal helyet takaríthat meg otthonában akár négy vagy nyolc fiókos verziót, akár ajtós vagy fiókos és ajtós kivitelt választ.
Használhatja tálalószekrénynek, médiaállványnak, szekrénymagasításként, vagy egyes verzióit bortartóként, esetleg konyhai eszközök „elrejtéséhez” is.
Akár fiókos keskeny komódot, akár tágas, több fiókos komódot keres, nálunk megtalálja az igényének megfelelőt honlapunk széles kínálatában vagy látogasson el üzletünkbe, hogy személyesen is megnézhesse a kiállított darabokat.