Jelenlegi hely

TV komódok

Milyen TV nézési szokásai vannak? Milyen magasságba helyezi a Tv-t és a szórakoztató elektronikai eszközeit? Elkerülhetetlen egy sorozat vetítése során, hogy a képernyő nézése közben ne vegye figyelembe a Tv állvány magasságát, amely a TV alatt helyezkedik el. Ezért fontos szempont, hogy a legpraktikusabb, számunkra a legideálisabb komódot válasszuk ki , amely lehetővé teszi, hogy a kábeleket is ki tudjuk rajta vezetni a hátoldalon levő lyukon, és el tudjuk rejteni a látóterünkből. A beltériegységnek, egyéb vezetékeknek az elhelyezésében is segíti a praktikusan kiválasztott TV komód.

Oldalak

A Tv komódok nagy választékban találhatók üzletünkben, sokféle színbe, anyagban, stílusban kínáljuk, a modern vagy klasszikus Tv állványokat, ezért a választását segíti, ha figyelembe veszi, hogy milyen a nappali bútorzata, és hozzá anyagban, színben leginkább harmonizáló TV komódot tudja kiválasztani.

Amennyiben a Tv-n kívül a többi elektronikai eszköznek is helyet szeretne rajta találni, akkor szerencsés, ha több tároló helyet biztosító TV komódot választ. Magasságuk alapján alacsony vagy magas, polcos, fiókos, vitrines változatokból válogathat kedvére kínálatunkból.