Jelenlegi hely

Gyerekágyak

A gyerekeknek nagyobb az alvásigénye, mint a felnőtteknek, ezért igen fontos, hogy minőségi gyerekágyat válasszunk számukra. A választáskor természetesen figyelembe kell venni, a gyermek életkorát és a szoba méretét.
A gyerekeknek a gyerekszobában nagy a hely igénye, fontos, hogy maradjon elegendő terület a játékra, egyéb mozgásformára, ezért alaposan meg kell gondolni, hogy milyen fekvőhelyet válasszunk.
A gyerekágyak közül az egyik legtakarékosabb megoldás az emeletes ágy, emelt ágy vagy galériaágy elhelyezése.

Mobi XXI 90x200 cm-es emelt ágy matrac nélkül, Kategória:Gyerekágyak, Szélesség:200cm Hosszúság:90cm Magasság:100cm
211 100 Ft
190 000 Ft
Akciós
Solis gyerekágy, Kategória:Gyerekágyak, Szélesség:100cm Hosszúság:160cm Magasság:cm
136 600 Ft
Sigma fiókos ágykeret, Kategória:Gyerekágyak, Szélesség:200cm Hosszúság:90cm Magasság:75cm
109 400 Ft
102 800 Ft
Akciós
Planet XIV 90x200 cm-es ágy matrac nélkül, Kategória:Gyerekágyak, Szélesség:90cm Hosszúság:200cm Magasság:77cm
122 100 Ft
109 900 Ft
Akciós
Mobi XVIII fiókos 90x200 cm-es ágy matrac nélkül, Kategória:Gyerekágyak, Szélesség:200cm Hosszúság:90cm Magasság:80cm
116 700 Ft
105 000 Ft
Akciós

Oldalak

Milyen típusú gyerekágyat válasszak?

Az emeletes ágy két fekvőhelyes, ezért két gyermek is elfér rajta, egyikük alul, a másik gyermek felül merülhet mély álomba, amit biztonságos létrán lehet megközelíteni. Léteznek helytakarékos, az ágy vonalát követő létrák és ferde létrák, melyek a stabilabb közlekedést hivatottak segíteni. Egyszemélyes kialakítása a helytakarékos magasított ágy, melynél a megemelt fekhely alatt felszabadult térbe íróasztalt, komódot, polcot helyezhetünk, vagy a játszóteret tudjuk megnövelni a felszabadított területtel.

Az emeletes ágyak készülhetnek borovi fenyőből, juhar vagy tölgyfából, laminált bútorlapból. Az ágyak alján lévő fiókokban ágyneműt, iskolai szereket vagy játékokat is lehet tárolni. A fából készült gyerekágyak jól illeszthetők a lakásban, már meglévő bútorokhoz, tekintve, hogy a klasszikus fenyő éppúgy illik egy kisgyermek szobájához, mint a már kamaszodó vagy felnőtt gyerek szobájába. Előnyük még, hogy a gyerek igényeinek, alvási szokásainak megfelelő egyedi gyerekmatrac választható hozzá.

Ha gyermeke kinőtte a rácsos ágyát, többféle színben és stílusban kapható hosszabbítható gyerekágyból választhat, mely elkíséri gyermekét a felnőtt korig. Az ágyak készülhetnek tömör fából, vagy laminált bútorlapból, és kiegészíthetők leesésgátlóval, pelenkázóval, tárolóval vagy vendégággyal is. A leesésgátló biztosítja az Ön nyugodt álmát is, mert megakadályozza, hogy éjszaka gyermeke leessen az ágyról. A pihentető alváshoz egyedi matracot választhat gyermekének.

Gyerekágyak széles választékát megtalálja honlapunkon és üzletünkben.