Jelenlegi hely

Gyerekágyak

A gyerekeknek nagyobb az alvásigénye, mint a felnőtteknek, ezért igen fontos, hogy minőségi gyerekágyat válasszunk számukra. A választáskor természetesen figyelembe kell venni, a gyermek életkorát és a szoba méretét.
A gyerekeknek a gyerekszobában nagy a hely igénye, fontos, hogy maradjon elegendő terület a játékra, egyéb mozgásformára, ezért alaposan meg kell gondolni, hogy milyen fekvőhelyet válasszunk.
A gyerekágyak közül az egyik legtakarékosabb megoldás az emeletes ágy, emelt ágy vagy galériaágy elhelyezése.

Milyen típusú gyerekágyat válasszak?

Az emeletes ágy két fekvőhelyes, ezért két gyermek is elfér rajta, egyikük alul, a másik gyermek felül merülhet mély álomba, amit biztonságos létrán lehet megközelíteni. Léteznek helytakarékos, az ágy vonalát követő létrák és ferde létrák, melyek a stabilabb közlekedést hivatottak segíteni. Egyszemélyes kialakítása a helytakarékos magasított ágy, melynél a megemelt fekhely alatt felszabadult térbe íróasztalt, komódot, polcot helyezhetünk, vagy a játszóteret tudjuk megnövelni a felszabadított területtel.

Az emeletes ágyak készülhetnek borovi fenyőből, juhar vagy tölgyfából, laminált bútorlapból. Az ágyak alján lévő fiókokban ágyneműt, iskolai szereket vagy játékokat is lehet tárolni. A fából készült gyerekágyak jól illeszthetők a lakásban, már meglévő bútorokhoz, tekintve, hogy a klasszikus fenyő éppúgy illik egy kisgyermek szobájához, mint a már kamaszodó vagy felnőtt gyerek szobájába. Előnyük még, hogy a gyerek igényeinek, alvási szokásainak megfelelő egyedi gyerekmatrac választható hozzá.

Ha gyermeke kinőtte a rácsos ágyát, többféle színben és stílusban kapható hosszabbítható gyerekágyból választhat, mely elkíséri gyermekét a felnőtt korig. Az ágyak készülhetnek tömör fából, vagy laminált bútorlapból, és kiegészíthetők leesésgátlóval, pelenkázóval, tárolóval vagy vendégággyal is. A leesésgátló biztosítja az Ön nyugodt álmát is, mert megakadályozza, hogy éjszaka gyermeke leessen az ágyról. A pihentető alváshoz egyedi matracot választhat gyermekének.

Gyerekágyak széles választékát megtalálja honlapunkon és üzletünkben.