Jelenlegi hely

Hogyan ismerjük fel a megbízható bútorszerelőt?

A bútorszerelő szakma igen „felhígult”, mert sokan gondolják, hogy a bútorszereléshez mindenki ért. Pedig nagy felelősség van az ember hátán, ha elvállal egy szerelést.

A szerelés egy külön művészet, számos különböző tudás szükséges hozzá. Logika, találékonyság és rengeteg eszköz. Ezek közül az átlagembereknek általában valamelyik hiányzik. Ezzel nincs is gond, ezért vannak a szakemberek. Miként ismerjük fel, hogy valaki valóban szakember-e?

Az alábbi listán, ha szépen végig haladunk, akkor könnyedén el fogjuk dönteni, hogy egy profiról van-e szó.

A weboldal minősége: Ma már mindenki tud weboldalt létrehozni és nem nehéz egy csalogató honlapot csinálni, mondhatnánk. Viszont ahogy másoknál is, itt is gyorsan kiderül, ha turpisság van. Nincs megfelelő ÁSZF, nem működnek a gombok, igénytelenségre utal néhány részlet. Ezek nem feltétlen kizáró, de intő jelek lehetnek.

A referenciák hiánya: Egy bútorszerelő számtalan referenciával rendelkezik. Illik legalább 5-6 darabot feltüntetni a honlapon.

Kommunikáció: Honnan tudhatjuk, hogy még valóban dolgozik-e vagy valamilyen elhalt oldalt nézünk? Mindenképp látszódjon, hogy foglalkozik az oldallal, akár egy új blog poszt tekintetében.

Hol dolgozik: Kevés bútorszerelő dolgozik országosan. Fontos, hogy egyértelműen fel legyen tüntetve. Például a butorszerelom.hu oldalon: ahogy megérkezünk az oldalra látjuk a feliratot, hogy: „Bútorszerelés Budapest és Pest megyében”  így kétségünk sincs róla, hogy tud e nekünk segíteni lakhelyünkön.

Beszél az eszközökről: A bútorszereléshez a legfontosabbak az eszközök. Bizonyosodjunk meg róla, hogy legalább említést tesz róla, hogy milyen eszközöket használ.

Ezek alapján már könnyen találhatunk egy bútorszerelőt, aki megépíti megvásárolt bútorunkat!

 

 

Kapcsolódó pinek: 
színes konyha
kényelmes ágy
sarok konyha panelba