Jelenlegi hely

Billerbeck Bahama Nova matrac

Összehasonlít
146 400 Ft
131 400 Ft

Akció részletek: 

A(z) Billerbeck Bahama Nova 80x200 matrac terméket most kedvezményes áron kínáljuk Önnek! Az akció 2021. augusztus 31-ig érvényes.

Keményebb fekvést biztosító, kiváló minőségű táskarugós matrac. Az emelhető fej-, és lábvégű farugós ágyrácsokhoz ajánlott.

Zónák: Zónázott kialakítása révén egyenletesen támasztja alá a pihenő testet. A matrac magas pontelaszticitása révén felveszi a fekvő ember testformáját, tökéletes ortopédikus alátámasztást biztosít.

2 oldalas: A matrac két eltérő keménységű oldallal készül, amit a párnázóréteg összetétele tesz lehetővé. Az egyik oldalán puhább, lágyabb, nagy rugalmasságú habborítás található, amely hozzájárul a tökéletes komfortérzet kialakításához. A másik oldal párnázórétege keményebb, stabilitást adó habréteggel készül, így az is megtalálja számítását aki a keményebb fekhelyet kedveli. Gerinckímélő hatású, lélegzőnyílások teszik lehetővé az átszellőzést.

Bahama matracokkal megoldható, hogy egy dupla ágyban az egyik oldalon a keményebb, a másikon kicsit puhább fekvési komfortot kínálhassunk. Szinte lehetetlen küldetés két eltérő, egymásra külsőre mégis hasonlító és azonos magasságú matracot találni, hanem a kétféle kényelmi igényt a BAHAMA Nova matrac tökéletesen kielégíti.


A huzat nem leszerelhető. Az ú.n. élvarrós lezárásnak köszönhetően kitűnő a matrac „szél-definíciója”, tehát nem nyílik árok két egymás mellé helyezett matrac között.

Oldalába beépített lélegző nyílások teszik lehetővé a matrac átszellőzést.

Huzat / ÖltöztetőrétegMegemelt vastagságú PES szálbundával steppelt, 100% viszkóz tartalmú szövött kelme, harmonizáló szegőszalaggal. A matrachuzat varrástechnológiája: élvarrott huzat.
Párnázó réteg:Öko Softnesst panel. A matrac "MEDIUM" jelű oldala puhább, a "HARD" jelű fekvőfelülete pedig keményebb.
MagTasakrugó, anatómiai zónázással, 5-zónás, Rugósűrűség: ~270 db/m2
Súlyhatár130 kg
Fekvési pozícióA Bahama Nova matrac bármilyen fekvési helyzethez megfelelő, de elsősorban hason-, vagy háton alvók számára ajánljuk.
Keménységi fokMEDIUM oldal: 3,5; HARD oldal :5
Méret80*200 cm / 90*200 cm / 100*200 cm / 140*200 cm / 160*200 cm / 180*200 cm

 

Termék információk

Szélesség: 
80 cm
Hosszúság / Mélység: 
200 cm
Magasság: 
22 cm

 

SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓK:

  • A termékek átlagos kiszállítási ideje a megrendeléstől számított 4 hét.
  • A szállítási díj 50 000 Ft-os megrendelésig 6 600 Ft, 50 000 Ft felett a megrendelés összegének 13%-a.
  • A szállítási megbízás csak a házig szállításra vonatkozik.
  • Egyes termékeinket díjmentesen vagy kedvezményesen szállítjuk.